Sepsiszentgyörgyi gyülekezet / református presbiteriánus 2.05

5 star(s) from 2 votes
Málik József utca, 6. szám
Sepsiszentgyorgy, 520031
Romania

About Sepsiszentgyörgyi gyülekezet / református presbiteriánus

Sepsiszentgyörgyi gyülekezet / református presbiteriánus Sepsiszentgyörgyi gyülekezet / református presbiteriánus is a well known place listed as Church/religious Organization in Sepsiszentgyorgy , Presbyterian Church in Sepsiszentgyorgy ,

Contact Details & Working Hours

Details

A mi egyházunk nem tökéletes egyház – mert ilyen egyház nincs a földön –, de őszintén törekszünk az Ige hűséges hirdetésére és arra, hogy az egyház életének minden területét a Szentírás normái szerint folyamatosan felülvizsgáljuk. Helye van egyházunkban a szeretetteljes és biblikus egyházfegyelemnek is, ahol a sákramentumokat helyesen szolgáltatják ki. Hisszük továbbá, hogy Isten Igéjének teljes tanácsvégzését is hirdetnünk kell. (ApCsel 20,27)

Mint Jézus Krisztusnak egy helyi gyülekezete, azért jött létre, hogy a városunkat segítse Isten és minden ember előtt egy nagyszerű hellyé tenni az evangélium mozgalma által, ami személyes megtéréseket, közösséggé formálódást, társadalmi igazságosságot és kulturális megújulást nyújt Sepsiszentgyörgynek, és általa folytatja a kárpát-medence reformációját.

Hitvallásaink:
Heidelbergi Káté, II. Helvét Hitvallás, Westminsteri Hitvallás, valamint a Westminsteri Nagy és Kis Káté.


Rendszeres alkalmaink:
- istentisztelet, vasárnap 10-től
- bibliaóra, szerda 18-tól
- gyermek-bibliaóra, péntek 18:30