PulzArt 3.58

5 star(s) from 40 votes
str. 1 Decembrie 1918, nr. 6., 520008 Sfântu Gheorghe
Sepsiszentgyorgy, 520008
Romania

Contact Details & Working Hours

Details

Művészek, stílusok, produkciók a 21. századból

A pulzArt kortárs összművészeti fesztivál célja, hogy egyszerre szólítsa meg mind a nyakkendős, mind a teniszcipős közönséget olyan reprezentatív, izgalmas, mai művészeti kezdeményezések bemutatásával, amelyek szabadon ötvözik a műfajokat, és inspirálóan hatnak a kultúra iránt érdeklődőkre.

2013 Sepsiszentgyörgyön a Hang és szó éve, éppen ezért a zene, az irodalom kiemelt szerepet kap a fesztivál programkínálatában, de természetesen színházi és vizuális művészeti megnyilvánulásokra is sor kerül.


Artişti, stiluri şi producţii din secolul XXI

Scopul festivalulului de arte contemporane pulzArt este acela de a ajunge şi de a mişca simultan atât publicul cu cravată, cât şi cel cu tenişi, prin prezentarea unor iniţiative reprezentative şi interesante ale artei contemporane, iniţiative care combină stilurile într-un mod liber şi îi inspiră pe cei interesaţi de cultură.

La Sfântu Gheorghe, 2013 este Anul sunetului şi al cuvântului, motiv pentru care muzica şi literatura au roluri majore în oferta de program al festivalului, dar vor avea loc, evident, şi spectacole de teatru şi expoziţii de artă vizuală.