omnibus.ro 3.06

str. Budvar utca 41
Odorheiu Secuiesc, 535600
Romania

About omnibus.ro

omnibus.ro omnibus.ro is a well known place listed as Business & Economy Website in Odorheiu Secuiesc ,

Contact Details & Working Hours

Details

Az OMNIBUS katalóguscsalád 1995 óta áll a székelyföldi lakosság rendelkezésére: huszonegy éves tapasztalatunk nyomán alakult ki az a gyakorlatunk, hogy nem csupán egy tájegység vonzásközpontjának számító város, hanem a teljes régió gazdasági és intézményi rendszerének adatait bocsátjuk olvasóink rendelkezésére. Így az OMNIBUS katalógust haszonnal forgathatja bárki, aki valamely székelyföldi termék, szolgáltatás, vállalkozás, intézmény iránt érdeklődik.

Büszkén elmondhatjuk, hogy a családegyesítés is megtörtént, az egyesített és folyamatosan frissített adatbázist már havi több mint 35 ezer látogató böngészi a www.omnibus.ro webcímen.

Az OMNIBUS Telefonkönyv 2017-ben megjelent új termékünk. A telefonkönyv nyomtatott kivonata a www.omnibus.ro online adatbázisnak. Célja, hogy megszokott, berögzött mozdulatokkal kezelhető segédeszköz legyen akkor, amikor éppen nem akarunk az internetre csatlakozni egy telefonszám, vagy postacím megszerzéséért. Átpörgetve lapjait, egyúttal egy rálátást is kapunk valamely szék településeinek szolgáltatói, termelői eloszlásáról.