Nagy Lak 5

4.8 star(s) from 102 votes
Főút 132/C
Zetea, 537364
Romania

About Nagy Lak

Nagy Lak Nagy Lak is a well known place listed as Travel/leisure in Zetea , Vacation Home Rental in Zetea ,

Contact Details & Working Hours

Details

Kedves Vendégeink!
A természet azzal áldotta meg a Székelyföldet, hogy kincseiből többet juttatott, mint más helyekre. A mi feladatunk, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsuk, hogy a mindenkori Vendégeink zavartalanul fedezhessék fel e csodálatos vidéket.

Mi más lehetne egy vendéglátó küldetése a világban mint az, hogy néhány napra vagy néhány hétre otthont varázsoljon a betérőnek, mert a falak, a bútor, vagy a tető, önmagában nem válik otthonná. Tudatában voltunk ennek a ténynek már akkor, amikor a Vendégeink kényelmét szolgáló tárgyakat gondos aprólékossággal megterveztük és kiviteleztük. Azonban azt is tudtuk, hogy ezt a beruházást csak a vendégszeretetünk révén lehet életre kelteni, ezért a vendégházak biztosította kényelmet megtoldjuk egy mosollyal, egy kedves szóval, vagy éppen egy házi ízzel!

Nem véletlen a mottónk: "Vendégként érkezik, barátként búcsúzik."

Amennyiben egy meghitt, barátságos környezetben szeretné eltölteni a szabadságát, kérem, szenteljen figyelmet szállásajánlatainknak!

A Nagy család tárt karokkal vár minden kedves Utazót!

Stimati Oaspeti! Numele meu este Nagy Arpad, sunt nascut in 1967, si impreuna cu sotia mea Nagy Melinda suntem gazda Dumneavoastra.

Ce altceva poate sa fie misiunea unei gazde decat sa transforme o cladire intr-un camin pentru oaspetii sai. Cand am terminat amenajarea camerelor minutios proiectate si construite, eram constienti de faptul ca obiectele au nevoie de aportul fiintei umane si de ospitalitate pentru a face fata acestei provocari. Ne straduim ca pensiunile noastre sa devina un punct de plecare si de sosire in odihna si recreerea fizica si sufleteasca a tututor Oaspetilor nostri. La randul nostru vom completa comfortul oferit de pensiuni cu un zambet sau cu savoarea de casa a mesei traditionale.

Credem cu tarie ca turismul se poate face si altel decat ascultand muzica proasta cu volumul la maxim.

Oaspetii nostri apreciaza frumusetile naturale din jurul pensiunilor, precum si ospitalitatea si sinceritatea localnicilor.

Nu am ales din intamplare motoul nostru: "Sosesti ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten".

In cazul in care doriti sa petreceti vacanta intr-un peisaj pitoresc de munte, va rog sa acordati atentie ofertei noastre.

Cu deosebita consideratie: Nagy Arpad