Hotel Küküllő-Târnava 4.75

4.5 star(s) from 117 votes
P-ța Városháza nr. 16
Odorheiu Secuiesc, 535600
Romania

About Hotel Küküllő-Târnava

Hotel Küküllő-Târnava Hotel Küküllő-Târnava is a well known place listed as Hotel in Odorheiu Secuiesc ,

Contact Details & Working Hours

Details

Hotel Küküllő***

Székelyudvarhely a Hargita hegység lábánál fekszik, erdős dombok között, Székelyföld közepén, a Nagy-Küküllõ partján, 477 m átlagos tengerszint feletti magasságban.

Szállodánk 72 szobával rendelkezik, 10 darab egy-, 58 darab kétágyas szobával, illetve 4 apartmannal, 143 férőhellyel várjuk Önöket. Az ízlésesen berendezett szobákban telefon (közvetlen és távolsági vonallal), minibár, műholdvevős, színes televízió, zuhanyfülkés fürdőszoba, mind az Ön kényelmét szolgálják.

A Menta Bistroban kitűnő házi ételekkel, tájjellegű, nemzetközi különlegességekkel szolgáljuk ínyenceinket. Kínálunk hagyományos székely ízeket, a magyar konyha legfinomabb készítményeit, valamint a korszerű táplálkozást kedvelők is megtalálják kedvenc ételeiket. A Portré teremben svédasztalos reggeli várja szállóvendégeinket.

Ha egy italra, egy kötetlen estére vágyik barátaival, ismerőseivel, kifogástalan kiszolgálás mellett, a Hotel Küküllő Menta Bistroját nem hagyhatja figyelmen kívül.

Szállodánk szabadidőközpontja bővelkedik kikapcsolódási lehetőségekben. Élvezze a szauna, a pezsgőfürdő és a masszázs frissítő élményét! Szakembereink segítségével Ön is kipróbálhatja a relaxáló-, talp-, frissítőmasszázs jótékony hatását.


Szekciókra osztható konferenciatermeink ideális helyszínül szolgálnak konferenciák, termékbemutatók megszervezésére.

Modern technikai eszközökkel (videoprojektor, írásvetítő, színes televízió, videolejátszó, telefon, fax, számítógép, nyomtató, fénymásoló, erősítő, zsinóros és zsinór nélküli mikrofon, flip-chart, lézer mutatópálca, kérésre laptop) rendelkezünk, hozzájárulva az Ön sikereihez.

Továbbá, figyelmes személyzetünk gondoskodik arról, hogy a konferencia résztvevői elégedetten távozzanak egy vagy több hasznosan eltöltött nap után.