Elitedent & Eliteclinic 2.29

5 star(s) from 10 votes
Str. Paris nr. 19
Satu Mare, 440073
Romania

About Elitedent & Eliteclinic

Elitedent & Eliteclinic Elitedent & Eliteclinic is a well known place listed as Health/medical/pharmaceuticals in Satu Mare , Dentist in Satu Mare ,

Contact Details & Working Hours

Details

Fogorvosi rendelőnk
Hamarosan nyíló fogorvosi rendelőnkben tudásunkat igyekszünk arra fordítani, hogy megőrizzük az ön fogai egészségét, illetve azokat a maguk természetes tökéletességében állítsuk helyre úgy, hogy közben megvalósítsuk a fájdalommentes fogorvoslást is. Nem csupán modern eljárásokat és anyagokat ajánlunk Önnek, de egy, a legapróbb részletekig átgondolt stratégia alapján, a hosszú távú tartósság igényével készítjük el az Ön egyénre szabott kezelési tervét és hajtjuk végre a beavatkozásokat. Meggyőződésünk, hogy nincs két azonos fogsor. Számunkra minden páciens egyedi kihívás.
Az Elitedent Fogorvosi rendelőben a fogorvoslás szinte teljes palettája elérhetővé válik, az általános szájhigiénés kezeléstől az esztétikai fogászton át a fogbeültetésig. Reméljük, hozzáértésünket már az előtt érzékelheti, mielőtt helyet foglal a kezelőszékben. Kezelése befejezte után pedig azt érezheti, nem csupán új fogakkal, hanem ápolt mosollyal, magabiztosan távozik.
Reméljük, Önt is mihamarabb köszönthetjük pácienseink körében!