Bosnyák Panzió 3.25

5 star(s) from 18 votes
Rét u.14
Odorheiu Secuiesc, 535600
Romania

About Bosnyák Panzió

Bosnyák Panzió Bosnyák Panzió is a well known place listed as Travel Agency in Odorheiu Secuiesc , Travel/leisure in Odorheiu Secuiesc ,

Contact Details & Working Hours

Details

A Bosnyák Panzió a Hargita hegység lábánál, csendes környezetben, Székelyudvarhely külvárosában Kadicsfalván található, a városközponttól három kilométerre.
Nevét a városrészt átszelő Bosnyák pataktól kölcsönözte. A rusztikus, csendes környezet, családias hangulat, a házigazdák szívélyes jó kedélye és vendégszeretete, a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét nyújtja.
A panzió kilenc szobával várja pihenni vágyó vendégeit. A csendes és kényelmes szobák internettel, tévével, fürdőszobával vannak felszerelve. A konyha szintén minden szükséges eszközt tartalmaz a főzéshez. Itt található mikrohullámú sütő, hűtő, kenyérpirító, gáztűzhely és ha bármi más szükségeltetik a házigazdák boldogan állnak a vendégek rendelkezésére. Igény szerint reggelit, ebédet és estebédet tudunk biztosítani, sajátos helyi ízekkel fűszerezve.
A panzióhoz egy 80 és egy 30 személyes ebédlő, tágas zárt udvar tartozik, ahol biztonságban parkolhatja autóját. A gyerekek kedvükre játszhatnak a gyepesített kertben, míg a felnőttek grillezhetnek, bográcsozhatnak az erre kialakított részen. A közelben sportlétesítmény, játszótér, teniszpálya, focipálya, élelmiszerbolt található, 300 méterre pedig étterem.