Any Panzió es Kulcsosház 2.71

5 star(s) from 10 votes
Zetea
Zetea, 537360
Romania

About Any Panzió es Kulcsosház

Any Panzió es Kulcsosház Any Panzió es Kulcsosház is a well known place listed as Hotel in Zetea ,

Contact Details & Working Hours

Details

A sikaszoi Any kulcsosház Sikaszó faluban, a bővizű Sikaszó patak mellett csodálatosan festői környezetben egy 1500 m2-es telken található a három szintes 80 m2-es kulcsosházunk. Sikaszó Zetelakától 20, míg Székelyudvarhelytől 30 km-re található. A tágas udvar zárt parkolási lehetőséget biztosít vendégeink járművei számára.

A földszinten található tágas nappali és konyha kellemes, otthonias környezetet teremt meg a kedves vendégek számára. A konyhában a palackos aragáz, a teljes konyhai felszerelés biztosítja a finom ételek elkészítését.

A kulcsosház 3 db. kétágyas, 1 db. 3 ágyas, 1 db egyágyas és egy db 4 ágyas szobával 14 személy befogadására képes. A manzárdon egy darab 4 ágyas szoba található. A kulcsosház zetelaki minőségi fenyőből készült, teljesen lelécezve. Két fürdőszoba és két illemhelyiség áll a kedves vendégek rendelkezésére.

A fűtés és a meleg víz központi fűtéssel, fa tüzelésű kazánnal és egy kandallóval biztosítja télen is a kellemes meleget a házba.

A kellemes időtöltést és a finom ételek elkészítését az udvaron a patak és filagória mellett található grillező, bográcsozó, valamint flekkenező könnyíti meg.

Havasi friss levegőt, a természetet szerető vendégeinket nagy szeretettel várjuk az Any kulcsosházba.