Afrodité Beauty Center 3.4

5 star(s) from 16 votes
Nicolae Iorga, Nr.16
Sepsiszentgyorgy, 520089
Romania

Contact Details & Working Hours

Details

Üdv. Sárosi Zsolt vagyok. Lassan 7 éve aktívan a fodrász szakmában. Szenvedélyem az egészséges ápolt haj. Munkám során mindig azon vagyok hogy a hajjal a legtermészetesebben bánni és kihozni belőle a természetes adotságait. Az évek során rájöttem, hogy legjobban festeni és vágni szeretek és ez meg is látszik a munkáimon. Imádok a színekkel játszani. Folyamatosan azon vagyok, hogy mindig napra kész legyek a legújabb festés technikákkal és trendekkel. Ezt átadni vendégeimnek és az Ő személyiségüknek megfelelő szín és fazon kombinációt létrehozni az ésszerűség határain belül.
Köszönöm, hogy elolvastad!
U.I. Fodrász vagyok nem varázsló!

Üdv Sidó Magdolna vagyok, ismerősöknek Matyó. Kozmetikus és sminkes vagyok az Afrodité Beauty Centerbe. Azt vallom, hogy ha az ember megtalálja azt a munkát amit szeret akkor soha többé nem kell dolgozzon, és én ide tartozom, a kozmetikában találtam meg a nyugalmat. Örömem lelem a munkámban de a legnagyobb öröm az ha a vendég elégedett a munkámmal és velem. Folyamatosan fejlődöm, hogy a vendégeimnek a maximumot tudjam nyújtani minden alkalommal (nap). A kozmetikában nem csak kívül szépül az ember hanem a lelke is, legyen szó csendes relaxációról vagy éppen egy csendes beszélgetésről.
Köszönöm.
U.I. A szépség mulandó de isteni bármikor lehetsz.

Üdv Papp Tímea vagyok,manikűr,pedikűr és gyógypedikűrös.Életem vágya teljesült azzal hogy manikűrös lettem.Szeretem a munkám és folyamatosan fejlődöm,hogy a vendégeim mindig elégedettek legyenek.Számít a vendégeim véleménye és tudom ,hogy mind a pozitív mind a negatív vélemény építő jelleggel van rám .Vendégeim megtalálják nálam a már megszokott zselés műkörmöt de a prémium porcelánt is.
U.I.A szép köröm ékszer a kézen nem csak kiegészítő.