Ябълков оцет натурален 3.44

4.9 star(s) from 29 votes
с.Долно Белотинци, 3437

About Ябълков оцет натурален

Ябълков оцет натурален Ябълков оцет натурален is a well known place listed as Health/beauty in с.Долно Белотинци ,

Contact Details & Working Hours

Details

Земеделие България
">Натурален ябълков оцет „ЛИДИЯ“

Натурален ябълков оцет,произведен от собствени ябълки.

Нашият натурален ябълков оцет е един от малкото оцети, които се произвеждат от собствени ябълки , за да се направи традиционния ябълков оцет. Ябълковата ни градина вече е част от биологичното земеделие в преход.То е наша страст от дълго време и сме горди,че сме част от него.

Какво прави нашият оцет специален?

Нашият ябълков оцет е непастьоризиран и естествен продукт. Ние не използваме никакви химикали, за да ускорим процеса, или да променим външния вид на нашия продукт.
Непастьоризиран и е буквално жив. Той е мътен, тъй като оцетната “майка” е в него.
Непастьоризираният ябълков оцет има мощни здравословни качества.
Пастьоризираният оцет обикновено е бистър, което означава, че е загубил голяма част от тези качества. Това е оцета,който най-често и лесно намирате в големите супермаркети.
Нашите ябълки се берат и обработват на място.
Ние използваме внимателно подбрана комбинация от ябълки.

Днес, по-голямата част от производството на оцет се извършва главно с търговска цел и се произвежда от синтетична оцетна киселина. За съжаление, само 10% от производството на оцет в света са направени чрез биологичния метод, от които само малък процент е направен чрез традиционен бавен процес.

Естественият процес на ферментация е много дълъг и много по-трудоемък от съвременните методи. Бавният процес произвежда плътен и богат на хранителни вещества оцет . Вкусът и ароматът, които характеризират бавно направеният оцет, не могат да бъдат намерени в масово разпространеният оцет .