Southwest travel 2.63

5 star(s) from 6 votes
CXP 8007 São Miguel
São Teotónio, 7630-592
Portugal

About Southwest travel

Southwest travel Southwest travel is a well known place listed as Hotel & Lodging in São Teotónio ,

Contact Details & Working Hours

Details

De sfeervol ingerichte studio voor 2 personen op het terrein van Monte dos Quarteirões is een volledig vrijstaande vakantiewoning omringd door olijf- en fruitbomen en van privacy verzekerd. De studio is toegankelijk via een eigen weg en beschikt over een eigen parkeergelegenheid. Het is zeer rustig gelegen en het heeft terras met heel de dag zon en een schitterend uitzicht over de groene vallei.

Monte dos Quarteirões biedt een uitstekend verblijf aan de Zuid-West kust van Portugal. Ideaal te combineren met activiteiten zoals surfen, hiking, mountainbiken en yoga. Maar ook om puur te genieten van natuur, rust , nabijgelegen stranden en de zo kenmerkend voor deze Zuidwest Portugese omgeving relaxte sfeer.

Faciliteiten: 2 persoonsbed met dekbedden, keuken met uitrusting, koelkast en keramische kookplaat, stoelen en tafel, houtkachel, aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Overige: Handdoeken, theedoeken, Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker, föhn, opbergruimte, terrasstoelen, tafel en bbq. handdoeken- en linnenservice zijn inbegrepen. Voor de eindschoonmaak worden kosten in rekening gebracht van 25euro.

Ligging: op slechts 5 km afstand van de kust met diverse stranden zoals Praia de Odeceixe en Praia do Carvalhal en aan de rand van Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina. Het huis is centraal gelegen aan de Rota Vicentina dus is een perfecte uitgangsbasis voor hiking tochten. Odeceixe 3 min rijden Aljezur/Arrifana 20 min, Lagos aan de Zuidkust van de Algarve 35min rijden. Dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Faro (1,5uur) en Lissabon (2,5uur). Intermarché São Teotónio is de dichtstbijzijnde supermarkt (10min).

In de omgeving zijn diverse restaurants, pastelería's, kleine bars en mini mercado's. Er zijn enkele surfscholen en mogelijkheden om fietsen te huren.
google coördinaten: °26'24.8"N 8°44'55.1"W

Meer weten? Neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Andries en Femke
Soutwest.travel