Casa Panorama Lagos Algarve 1.96

Rua da Galé Lote C20
Lagos, 8600-297
Portugal

About Casa Panorama Lagos Algarve

Casa Panorama Lagos Algarve Casa Panorama Lagos Algarve is a well known place listed as Hotel & Lodging in Lagos ,

Contact Details & Working Hours

Details

Zon, zee, strand én cultuur. Dat zijn een paar elementen van een vakantie in ons prachtige appartement in Lagos, Algarve. Op loopafstand van zowel het prachtige strand (met de spectaculaire kustlijn) en de gezellige oude stad, alwaar je 's avonds op talloze terrasjes van de visspecialiteiten kunt genieten.

Het mooie en ruime appartement beschikt over drie slaapkamers, drie badkamers, twee grote balkons met uitzicht op zee, compleet uitgeruste keuken (inclusief oven, magnetron, wasmachine, droger, vaatwasser en stofzuiger), ruime woonkamer met tv en direct toegang tot het ruime balkon met ingebouwde barbecue. Dit appartement is ideaal voor grotere gezinnen (6 bedden), vriend(inn)engroepen en reizigers die van ruimte houden.

Lagos is één van de mooiste en nog authentieke steden van de Algarve. Je vindt er gezellige terrasjes, heerlijke en zeer betaalbare restaurants, hippe bars en romantische winkelstraatjes. De lokale bevolking is erg gastvrij en vriendelijk.

Voor sportliefhebbers zijn er uitstekende mogelijkheden: golfsurfen, windsurfen, zeilen en duiken. Golfers kunnen terrecht op één van de mooiste banen van Portugal (op twee km van het appartement). Sportieve fietsers en Mountainbikers kunnen alle kanten op.. tot in de bergen van Monchique.

Voor de cultuurliefhebbers is er voldoende te zien en beleven. Lagos zelf is op heuvels gebouwd en kijkt via de boulevard met palmen uit op de vissers- en jachthaven. De binnenstad heeft nog steeds het originele stratenpatroon met oude huisjes, historische gebouwen, de vroegere slavenmarkt, burchten en 800 jaar oude stadsmuren.Zeker de moeite van een bezoek waard is Silvres.

Velen genieten van de indrukwekkende kustlijn, maar natuurliefhebbers moeten zeker ook een tocht door het binnenland overwegen.

Kortom: voor een heerlijke, ontspannen vakantie met zon, zee, strand én prachtige cultuur is Lagos een ideale plek. Geniet van ons ruime appartement met heerlijk uitzicht op zee, handig gelegen bij de Marina, het strand maar ook het treinstationnetje. Geen auto nodig.
Reserveer snel en wordt verliefd op Lagos en zijn omgeving.

Nog even een fijn weetje: 300 dagen per jaar zon!