Kızıltan denizcilik transport international A.ş 2.96

5 star(s) from 16 votes
Rotterdam, 3089
Netherlands

About Kızıltan denizcilik transport international A.ş

Kızıltan denizcilik  transport international A.ş Kızıltan denizcilik transport international A.ş is a well known place listed as Company in Rotterdam ,

Contact Details & Working Hours

Details

Endüstriyel hikâyemiz, değerli kurucularımız; sevgili amcamız serdar ali bey ve Onursal Başkanımız sevgili babamız cevdet beyin Türkiye’ye duydukları güvenle başladı. Onlar dönemin zor koşullarına rağmen, bu ülkenin geleceğine inandılar. İmkânsızlıklar nedeniyle kısıtlı miktarda başlattıkları gıda üretimi ve bunu takip eden uzun dönemdeki sabırlı çalışmaları, günümüz kızıltan holdingin Topluluğu’nun tohumlarını attı.

Hayatta her babadan evlada bir öğreti kalır… Biz sevgili babamızın çalışma azmine, zorlukları aşma kabiliyetine, bitip tükenmez sabrına, yenilikçiliğine, dürüst ve usta üreticiliğine, tüketiciye saygısına, teknoloji takipçiliğine, vizyonerliğine, yatırım tutkusuna ve vatan sevgisine tanıklık ettik. Onursal başkan unvanıyla, ilerlemiş yaşına rağmen ilk günkü heyecanıyla yol göstericimiz olan babamızın bizzat tanık olduğumuz bu nitelikleri, aslında 63 yıllık endüstriyel başarımızın ardındaki güçlerdir. Onun bizlere de benimsettiği bu öğretiler, kızıltan holdingin değişmez değerleridir. Bu değerler hiç eskimeyecek ve eksilmeyecek rehberimizdir.