JucariiCreative 2.7

5 star(s) from 2 votes
Reuzenpandasingel 146
Heerhugowaard, 1704VX
Netherlands

About JucariiCreative

Contact Details & Working Hours

Details

Ne jucăm, explorăm, învățăm și ne distrăm indiferent de vârstă. Jucăriile și jocurile (de lemn) de la JucariiCreative vă vor ajuta copiii să își dezvolte latura creativă, să analizeze și să învete în timp ce se joacă intr-o maniera simplă și sigură.

CreativeToys este o companie tânără, un magazin online cu jucării de lemn educativ, sigure, accesibile la preț, de calitate și fabricate, și distribuite din Olanda și Germania.

Avem un băiat de aproximativ doi ani și prin urmare avem experientă cu tipul de jucării care să îi preocupe pe copiii curioși, doritori de a invăta și cu foarte multă energie. Este impresionat să observi cât de preocupat este și cât de mult invată în fiecare zi, în timp ce se joacă cu cuburi de constructie, cu trenuri și mașini din lemn, puzzles ș.a.m.d.

Ne plac oportunitătile, suntem curioși și prin urmare sperăm ca toti copiii sa aibă acces la diferite tipuri de jucării de calitate și sigure cu care să iși dezvolte laturile lor creative.

Produsele noastre sunt de foarte buna calitate, de la producători Olandezi si Germani și în curând sperăm să extindem gama de produse pentru copii cat și pentru părinti. Daca aveti vreo sugestie sau preferati jocuri si jucării ce nu le avem în present, vă rugăm să ne scrie ți și vom facem tot posibilul să le comandăm.

Va așteptăm în magazinul nostru online!