Tarot Zuzka 2.25

5 star(s) from 9 votes
Kuta
Kuta,
Indonesia

About Tarot Zuzka

Contact Details & Working Hours

Details

Výkladu kariet, numerológii, astrológii a porozumeniu symbolom sa popri joge venujem už takmer desať rokov.
Zo začiatku som to brala ako hru a nejakú dobu trvalo, kým som tento talent vďaka pozitívnym reakciám ľudí okolo seba začala brať vážne.
Tarot je tu na to, aby Vám ukázal, kde sa Vaše súčasné energie nachádzajú a prostredníctvom kariet Vám pri vykladaní Tarotu pomôžem pochopiť, čo je v súčasnosti vo Vašom živote dôležité, ktorá voľba je vhodnejšia, čo robiť, ak sa cítite zaseknutí, ako si v zúfalej situácii pomôcť.
Výklady kombinujem so základmi numerológie a astrológie, aby som dokázala klientovi poskytnúť ucelený obraz o jeho situácii a vhodnom smerovaní.

I have been using Tarot Cards to communicate with Universal forces for several years now.
My love related to Tarot Cards has started since I was holding my first beautifully painted Tarot deck in my hands...
I have been searching for answers since childhood - by reading the books, long distance travels, practising yoga and discovering the power of symbols, numbers and planets which are all present in Tarot cards.
I am a certified yoga teacher too and has been returning to my beloved India to deepen my practice and spiritual knowledge.
During my Tarot readings and Yoga guidance, I prefer one to one sessions to concentrate on the present energy and to offer the best direction.
It is my pleasure to help you to guide you on your next journey...
PS: TAKE IT EASY - Tarot will not tell you if you have a headache on Tuesday or eat a pancake on Friday but it reflects your current energies and shows you the options...
Tarot by Zuzka will guide you towards right direction.