Sziget Festival Україна 6.34

4.6 star(s) from 202 votes
Május 9. park
Budapest, 1033
Hungary

About Sziget Festival Україна

Sziget Festival Україна Sziget Festival Україна is a well known place listed as Event in Budapest , Concert Venue in Budapest ,

Contact Details & Working Hours

Details

Sziget – один з найбільших фестивалів у світі з 25-літньою історією. Це “Найкращий великий фестиваль Європи” та “Фестиваль з найкращим лайн-апом” та "Улюблений фестиваль артистів" за визнанням European Festival Awards та мільйонів фанів і артистів з усіх куточків планети. Він відбувається у розпал літа на Острові Свободи в центрі Будапешта.

Sziget – значно більше, ніж музичний фестиваль. Це екстраординарна візуальна пригода, величезна територія спілкування, місце зустрічей і знайомств людей одне з одним. Це тимчасова республіка з власними правилами та цінностями, власним суспільством, власним паспортом, на віддаленій території зеленого острова, в оточенні великого мегаполіса.

Це відомі світові зірки на Main Stage і в лайн-апі різноманітних сцен, який припаде до смаку прихильникам усіх музичних стилів: електронної музики, панку і року, world music, блюзу і багатьох інших.

Пляж Sziget Beach, найоригінальніші «зруйновані» бари Будапешта Ruin Pubs Quarter, захопливі Color Party, Flag Party, Balloon Party, Beach Ball Party та Bubble Party – веселощі у форматі нон-стоп, мистецтво, спорт, розваги і тисячі занять на території Острова Свободи.

Все це Sziget, де щоденні вечірки починаються опівдні і тривають допоки знову не зійде сонце!

8-15 серпня 2018!