Izolacija PUR pjenom - Purtech 2.26

5 star(s) from 2 votes
ul. Arany Janos 12/a
Mohács, 7700
Hungary

About Izolacija PUR pjenom - Purtech

Izolacija PUR pjenom - Purtech Izolacija PUR pjenom - Purtech is a well known place listed as Home Improvement in Mohács , Company in Mohács ,

Contact Details & Working Hours

Details

Naše poduzeće, Purtech d.o.o., već više godina je prisutno na mađarskom tržištu i ponosni smo jer u ovom terminu smo se razvijali za najveće poduzeće, koje se bavi sa ovom djelatnostima. Ovo možemo zahvaliti naše proširene tehnološke pozadine, naših međunarodnim kvalitetnih matrijala, naših stručnih namještenika, naše elastičnosti i 10 godina pune gararacije što dajemo na naš rad.
Raspšena PUR pjena izolacija je jedan brz, moderan, štedljiv izolacijski tip, koji je rješenje istodobno za vaše hidro- i za termoizolacijske problemi. Sa uporabom našeg izolacijskog postupaka možete štedjeti 30- 50% troškove hlađenja i grijanja vaše zgrade. Naša tehnologija je primjenljiva za izolaciju i za nove i posteječe zgrade. Uz izolacije u većini slučajeva nije potrebno razgađivati postojeću tradicionalnu izolaciju, tako ne dobijemo značajne količine opasnog otpada zato možemo štediti troškove uništavanja i odvoza ovog materijala.
Izolacija sa raspršenom pjenom je savršena za očuvanje kvaliteta skladištenih poljoprivrednih proizvoda zbog savršene termoizolacijske sposobnosti i zbog sposobnosti difuzije vodene pare. Već u maloj sloji ukida kondenzaciju na unutrašnjoj površini krova.
U slučaju goveda jako je važno zaštita protiv toplinskog udara, koji umanje prinos mlijeka i pogorša osnovno stanje zdravlja životinja. Uz optimalnu klimu staja za goveda je potrebna dogovrona izolacija krova.
Izolacija sa raspršenom pjenom je savršene rješenje za problem kapanja svinjaca i rješenje štednja troškove pored tečnog povećanja cijele energije.
Sa izolacijom staja za perad može poboljšati životni uvjeti perada , koji ima velike naglašavanje i u Hrvatskoj, i u Europskoj Uniji.

http://www.purtech.hu/index.php/hr/uvod