Invest and Trade România 2

5 star(s) from 2 votes
Váci út nr. 81-83.
Budapest, 1139
Hungary

About Invest and Trade România

Invest and Trade România Invest and Trade România is a well known place listed as Financial Service in Budapest , Bank/financial Institution in Budapest ,

Contact Details & Working Hours

Details

Invest and Trade SRL este prima companie de nouă generație, specializată pe piața de capital, în primul rând ne adresăm investitorilor de top cu un capital de peste 50 000 EURO. Experiență profesională considerabilă, ajutor individual personalizat, arjegyzes rapid și sigur, precum și o gamă largă de produse. Aceste elemente sunt esențiale pentru un investitor serios și sunt garantate partenerilor Invest and Trade și Top Forex.

Deoarece clientela noastră este formată preponderent din oameni de afaceri și investitori de succes, noi suntem conștienți de nevoile lor speciale, de aceea ne-am conceput serviciile în funcție de acestea. Suntem constienți de cat de important este sprijinul personalizat pentru partenerii noștri, performanța noastră în acest domeniu este indiscutabilă. Asigurăm un mentor personal fiecărui partener , disponibil în pernanență, training în funcție de nivelul de cunoștințe, de asemenea furnizăm și materiale educaționale zilnic/săptămanal prin cele mai moderne mijloace tehnologice.

În timpul tranzacționărilor Dv. bursiere puteți apela la specialiștii noștri oricând și puteți conta pe sprijinul lor tehnic și profesional. Noi credem că training, mentorare și consultare zilnică reprezină cheia succesului și baza unei relații de parteneriat solide.