DustlessBlasting.sk 2

Baross 89
Budaörs, 2040
Hungary

About DustlessBlasting.sk

Contact Details & Working Hours

Details

Čo je Dustless Blaster bezprašné tryskacie zariadenie?
Dustless Blaster funguje tak, že v tryskacej nádrži zmieša vodu a tryskacie prostriedky. Pridaním vody dramaticky zvýšime hmotnosť a energiu vydanú zo stroja, a zároveň eliminujeme prach. Predstavte si, aký veľký rozdiel je, ak zahodíte hrsť suchého alebo mokrého piesku. Ktorá bude mať významný vplyv na cieľ? Nielenže mokrý piesok tvrdo udrie cieľový predmet, ale ani sa nerozletí, aby vytvoril oblak prachu, ako je tomu v prípade suchého piesku. Za Dustless Blasting bezprašným tryskaním je tento jednoduchý princíp. Dustless Blasting bezprašné tryskanie má nasledujúce výhody oproti starému, zastaranému suchému procesu.

Rýchlejší. Dustless Blaster bezprašné tryskacie zariadenie dokáže odstrániť farbu z auta za dve hodiny.

Minimálny prach. Voda zachytí a zlepí tryskacieprostriedky, v dôsledku čoho sa nevytvorí oblak prachu.

Nižšia spotreba tryskacích prostriedkov. Dustless Blaster bezprašné tryskacie zariadenie dokáže vykonať viac práce s menším množstvom tryskacích prostriedkov.

Flexibilita tryskacích prostriedkov. K Dustless Blaster bezprašnému tryskaciemu zariadeniu môže byť použitý takmer akýkoľvek tryskací prostriedok, ktorý je ponoriteľný vo vode.

Žiadna deformácia. Voda zabraňuje treniu a nedeformuje tenký kov tak, ako pieskovanie.

Bezpečný pre pracovníkov. Recyklované sklenené fľaše neobsahujú voľný oxid kremičitý, čo je hlavnou príčinou silikózy.

Vyžaduje si menej bezpečnostných opatrení. Vo väčšine prípadov nie sú potrebné časovo náročné a nákladné bezpečnostné opatrenia.

Nemá vplyv na robotníkov pracujúcich v blízkosti. Nikdy neobetujte produktivitu. Iní pracovníci môžu v blízkosti nerušene vykonávať svoju prácu.

Zanechá po sebe povrch pripravený na farbenie. Inhibítor korózie očistí kov a zanechá čistý povrch bez chloridov, pripravený na farbenie.