Aquaterra lake resort 4.16

4.8 star(s) from 28 votes
Šoderica, vikend naselje
Šoderica,

About Aquaterra lake resort

Aquaterra lake resort Aquaterra lake resort is a well known place listed as Organization in Šoderica ,

Contact Details & Working Hours

Details

AQUATERRA lake resort se nalazi na Podravskom moru, jezeru Šoderici nedaleko od Koprivnice.

Samo mjesto i okoliš potiču na rekreaciju i opuštanje. Priroda i igra su ključni faktori za fizički i mentalni razvoj, a sadržaji koje resort nudi djeluju kao doživljaj koji omogućuje pomicanje osobnih granica i oslobađanje od stresa.

Adrenalinski park je namjenjen svakome i koncipiran kao izletište za različite dobne skupine, od djece do umirovljenika, obitelji, škole (učionica na otvorenom), tvrtke (teambuilding), udruge i grupe s posebnim interesama (vježbalište, sastanci na otvorenome, momačke, djevojačke ili rođendanske zabave)... Za posjet i sudjelovanje u ponudi parka nije potrebno imati posebnu fizičku kondiciju.

Na raspolaganju vam je stručan team instruktora u bilo kojem trenutku. Za svaku aktivnost učesnik dobija posebnu sigurnosnu opremu prema Europskim standardima.

Po predhodnoj najavi, možemo organizirati vaš transfer do parka i nazad.
Adrenalinski park je osvjetljen i ozvučen.

U sklopu Aquaterre nalazi se i beach bar Mosquito u kojem se uvjek možete osvježiti hladnim koktelima i ostalim pićima, a ukoliko Vam sunce tokom sunčanja zadaje probleme, možete iznajmiti lježaljku sa suncobranom.

Za sve goste kampusa osigurana je pitka voda, struja, uređeni sanitarni čvor i WI-Fi internet. Kampus je idealno mjesto za mladenačka druženja, spavanja u šatorima na otvorenom, roštiljanja, sportske rekreacije, biciklizam...