4coloured seasons 1.96

5 star(s) from 4 votes

About 4coloured seasons

4coloured seasons 4coloured seasons is a well known place listed as Health/beauty in -NA- ,

Contact Details & Working Hours

Details

Určite sa Vám už stalo pri pohľade do zrkadla, že v nejakej farbe vyzeráte lepšie ako v inej. Nie je to náhoda, je to preto, že ste si obliekli tu správnu farbu, ktorá pristane k tónu vašej pleti.

A ako zistime, ktoré farby nám pristanú ? Túto odpoveď nájdeme vo „farebnej typológií.“

Farba našich prirodzených vlasov, očí, pier a podtón pokožky nám pomáha určiť k akému farebnému typu patríme. Poznáme 4 farebné typy, ktoré sa delia do skupín, podľa ročných období. Jar a jeseň sú teplé typy, preto by mali nosiť teplé odtiene farieb a leto a zima sú studené typy , tie by mali zvoliť studené odtiene farieb.

Pri určovaní Vášho farebného typu, postupným prikládaním jednotlivých farebných šatiek k vašej tvary zistíme, aké farby Vám pristanú najlepšie, ktoré sú pre Vás tie najvhodnejšie a naopak, akým farbám by ste sa mali vyhýbať.

Zladením vhodných farieb, podľa svojho farebného typu, podčiarkneme svoju prirodzenú krásu, zvýrazní sa farba očí, pleť sa rozžiari, omladne a naopak zvolením nesprávnych farieb, vyzdvihneme všetky nedostatky na tvári, ako sú vrásky, kruhy pod očami, pleť vyzerá žlto a nezdravo.

Po určení Vášho farebného typu, Vám poradíme, aká farba vlasov Vám najviac pristane, aké odtiene líčidiel používať a aké šperky sa ku konkrétnemu farebnému typu najviac hodia.

Cieľom farebnej typológie je, aby sa žena v prvom rade cítila v správnych farbách, spokojne, krásne, príťažlivo a hlavne mladšie.