Fullmoon Sound & Music 4.17

About Fullmoon Sound & Music

Fullmoon Sound & Music Fullmoon Sound & Music is a well known place listed as Event Planner in -NA- , Event in -NA- ,

Contact Details & Working Hours

Details

FullMoon Organizasyon amatör veya tanınmamış müzisyenlerin performans sergileyebilecekleri ve bu performansları canlı olarak izlemek ve dinlemek isteyen kitleleri bir araya getirmek için kurulmuş olup, herhangi bir ticari amaç gütmemektedir. İzmir'de düzenlenmeye başlanacak olan bu etkinlikler dizisi kültür sanat açısından oldukça yetenekli insanları barındıran İzmir gibi bir kentte başlanarak şehir şehir çoğalmayı hedeflemektedir.

Şehirlerde yaşanan mekan giriş parası ve alkol fiyatlarına ve aynı zamanda samimiyeti kaybetmiş gece hayatından uzaklaşıp ev gibi küçük ve samimi yerlerde insanları iç ısıtacak müziklerle birlikte sosyalleşmeye çağırmaktadır.

Organizasyonun adından da anlaşıldığı üzere etkinlikler her ay dolunay günlerinde ev teras vb. fullmoon ekibinin seçtiği yerlerde gerçekleşecektir.

Her evin bir kapasitesi olduğu için kişi sayısı her etkinlikte Fullmoon ekibi tarafından belirlenecek ve davetliler dışında misafir içeri alınamayacaktır.

Organizasyona katılmak isteyen misafirler fullmoonorganizasyon@gmail.com adresine katılmak istedikleri etkinlik tarihini, isim ve soyadlarını yazarak mail atacaklar organizasyon yer ve saati vs ile ilgili bilgi fullmoon ekibi tarafından mail yolu ile cevaplanacaktır.

Evlerini bize açmak isteyen konuklar yine fullmoonorganizasyon@gmail.com adresine bunu belirterek mail atabilir ve aramıza katılabilirler.

Şimdiden hepinizle tanıştığımıza memnun olduk :)

Bu organizasyon başarılı bir global bir müzik hareketinden esinlenilmiştir.


Fullmoon is a music organisation for amateur music groups. We're a platform which creates an opportunity for them to share their performance with people. Every month we're meeting at full moon time.
Entrance is free, you should however just bring a children's book. We're sending these books to schools which need them.
İf you want to join us just send a mail to fullmoonorganizasyon@gmail.com We'll send you an invitation with time and location of the performances.
We're looking forward to see some new faces and meet you there:)

OTHER PLACES NEAR FULLMOON SOUND & MUSIC

Show more »