Consulatul General al României la Salonic 3.66

4.3 star(s) from 15 votes
Santas 16
Panórama, 55236
Greece

About Consulatul General al României la Salonic

Consulatul General al României la Salonic Consulatul General al României la Salonic is a well known place listed as Government Organization in Panórama , Consulate & Embassy in Panórama ,

Contact Details & Working Hours

Details

Dragi vizitatori,


Vă mulţumim pentru interesul pe care-l arataţi Consulatului General al Romaniei la Salonic consultându-i pagina de Facebook care reflectă diversitatea acţivităţilor desfăşurate de echipa noastră.

Concepând această pagină am încercat, pe cât posibil, să venim în întâmpinarea aştepărilor fiecărui vizitator. Cetăţenii români sau de origine română vor putea fi la curent cu evoluţiile din relaţia româno-elenă, vor putea consulta informaţiile consulare, precum şi anunţuri privind evenimentele destinate comunităţii româneşti din circumscriptia Consulatului General al Romaniei la Salonic.
Vizitatorii paginii vor putea explora multiplele faţete ale relaţiei dintre România si Grecia, fie ele referitoare la oportunităţile de afaceri în România, înscrierea la studii, viaţa culturală sau cele mai potrivite destinaţii turistice.

Echipa noastră își doreste să furnizeze servicii de calitate pentru comunitatea românească şi să răspundă doleanţelor cetățenilor români cu promptitudine şi în condiţiile prevăzute de lege, cât si să consolideze cooperarea cu partenerii noştri din Grecia.

În masura posibilităţilor, vom sprijini iniţiativele culturale ale diferitelor organizaţii reprezentative ale comunităţii româno-elene. Vizitați pagina noastră pentru a vă menține informat cu privire la formalităţile şi procedurile consulare, cum ar fi simplificarea procedurii de obținere a paşaportului biometric, pentru a fi la curent cu activităţile Consulatului General, inclusiv culturale şi de presă, cât şi pentru a urmări activitatea diplomatica romano-elenă.

Va asigurăm că ne dorim ca spațiul Consulatului General al României la Salonic să fie pentru români un loc primitor, iar consulul general şi echipa vor fi atenţi şi receptivi la solicitările dumneavoastră.

Sursa oficială de informaţii despre MAE este site-ul oficial www.mae.ro. Pentru a contacta ministerul, vă rugăm să folosiţi canalele oficiale: http://www.mae.ro/node/2876

Consul general,

Martin Ladislau SALAMON