Vakantiewoning te huur in Sainte Maxime, Cote d'Azur 2.31

Route du Vidauban
Plan-de-la-Tour, 83120
France

About Vakantiewoning te huur in Sainte Maxime, Cote d'Azur

Vakantiewoning te huur in Sainte Maxime, Cote d'Azur Vakantiewoning te huur in Sainte Maxime, Cote d'Azur is a well known place listed as Vacation Home Rental in Plan-de-la-Tour , Cottage in Plan-de-la-Tour ,

Contact Details & Working Hours

Details

De woning ligt tussen de idylische wijnvelden van het pittoresk dorpje Plan de la Tour. Een werkelijk unieke ligging. Want aan de ene kant ligt het uitgestrekte natuurgebied ‘Le Massif des Maures’ en aan de andere kant de prachtige boulevard en zonnige stranden van Sainte Maxime in de baai van Saint Tropez. De vakantiewoning is uitgerust met alle comfort die u tijdens uw vakantie nodig heeft. Op het gelijkvloers vindt u de gezellige woonkamer met keuken, een slaapbank voorzien voor 2 personen én een apart toilet. Op de verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met 2 boxspring bedden (tegen- of uit elkaar) en een badkamer met douche. In de slaapkamer is Airco aanwezig. De woning heeft een ruim privé terras met prachtig uitzicht op het Massif des Maures en de wijngaarden.
Omdat u voornamelijk buiten leeft werd het terras begin 2016 vernieuwd met een nieuwe eettafel en een loungeset voor vier personen.