La Roseraie-Drôme (chambres d'hôtes & gîtes) 2.82

2345 route du Maquis
Nyons, 26110
France

About La Roseraie-Drôme (chambres d'hôtes & gîtes)

La Roseraie-Drôme (chambres d'hôtes & gîtes) La Roseraie-Drôme (chambres d'hôtes & gîtes) is a well known place listed as Hotel in Nyons , Bed And Breakfast in Nyons , Cottage in Nyons , Lodge in Nyons ,

Contact Details & Working Hours

Details

3 Kamers, 2 studio's en 4 gîtes zijn voor max. twee personen ingericht. Tevens beschikken we over 1 gîte voor max. vier volwassenen, welke geheel vrijstaand is gelegen.
Al onze accommodaties zijn uniek, waardoor we onze gasten een verscheidenheid aan mogelijkheden bieden met betrekking tot de grootte, inrichting, ligging en uitzicht. Allen weerspiegelen de rust en ontspanning uit de omgeving.

De kamers

Iedere kamer ademt een eigen sfeer uit, die in overeenstemming is met de omgeving. Naast sfeer, bieden wij u comfort en kwaliteit, mede door de boxspringbedden. Alle kamers hebben een uitzicht met mooie vergezichten over de omgeving. Ook kunt u de studio Le Tilleul als kamer boeken.

La Roseraie–Drôme ontvangt u per nacht in de kamers en daar hoort een heerlijk zomers ontbijt bij, dat voor u op het terras wordt geserveerd. En de overdekte zomerkeuken biedt u de mogelijkheid om kleine gerechten te bereiden. Een heerlijke luie dag zonder weg te gaan en dan bijv. een makkelijke maaltijdsalade/pasta maken, hoort ook bij het vakantiegevoel.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na uw reis geen zin heeft om nog een restaurant op te zoeken, en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid van een welkomstmaaltijd aan.

De gîtes

De studio is ingericht met twee éénpersoonsbedden. Verder heeft u de beschikking over een kitchenette met koelkast, kookplaatje en magnetron, een eethoek en twee fauteuils. De studio is tegenover het hoofdgebouw gelegen en heeft een eigen entree en terras.

De gîtes hebben ieder een eigen entree. De gemoedelijke sfeer komt tot uiting in de woongedeeltes met comfortabele bank en/of fauteuils. De keuken, van alle gemakken voorzien, biedt u de mogelijkheid om de tijd te nemen om samen een heerlijke maaltijd voor te bereiden onder het genot van een lekker aperitief.

De studio en gîtes worden u per week, van zaterdag tot zaterdag, aangeboden. En natuurlijk is het ook mogelijk om extra verwend te worden door op het terras te ontbijten. Mocht u van alle gemakken voorzien willen worden, dan kunt u voor de studio en gîtes een linnenpakket (lakens, slopen, keukendoeken, handdoeken en badhanddoeken) per persoon bij ons aanvragen. Wekelijks wordt het linnenpakket verschoond.

Uw gîte/studio is reeds voorzien van: vaatdoekje, afwas-borstel, afwasmiddel, handzeep, lucifers, koffiezetapparaat (Senseo Crema of gewone koffiezetter), waterkoker, koffiefilters, tafelkleed/placemats, toiletpapier, keukenpapier, kookgerei, servies en bestek.