Gite Tournesol Hurecourt 2.24

5 star(s) from 2 votes
11 Rue St Isidore
Hurecourt, 70210
France

About Gite Tournesol Hurecourt

Gite Tournesol Hurecourt Gite Tournesol Hurecourt is a well known place listed as Lodging in Hurecourt , Travel/leisure in Hurecourt ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom in 'Tournesol' , ons gezellige vakantiehuis ( gîte) voor jong en oud!
Het huis is een deel van een oude boerderij die geheel gerenoveerd is met behoud van haar karakter : dikke balken en dito natuurstenen muren . De inrichting met mooie brocante meubelen benadrukken deze sfeer.
Naast een houtkachel is er centrale verwarming zodat het het hele jaar behaaglijk is in huis!

De gîte heeft 3 ruime slaapkamers, een grote huiskamer/keuken, ’n balkon, met een zitje, over de hele breedte van de gite met een loopbrug naar de grote tuin van 600 m2 met zwembad. (houten opbouwconctructie, afneembare trap dus kindveilig, met doorsnee van 4,5 mtr).
Voor de hele kleintjes hebben we een kinderbadje en een zandbak.
Halverwege de tuin, onder de kersenbomen bevindt zich een terras met een grote tuintafel, stoelen , parasol en een bbq. Een blokhut, waarin de luie tuinstoelen en div. zwembadspeelgoed staan is een geliefde speelplek met schoolbankjes en -stoeltjes.
Voor ’s avonds is er een vuurplaats om een lekker kampvuur te bouwen.

De HUISKAMER heeft een zithoek met twee banken en een ’rook’stoel , een houtkachel voor het voor-en najaar en er is centrale verwarming voor in de winter. T.V./video/ wifi/stereo en boeken zijn aanwezig.
Indien gewenst zetten we de box neer : even naar vragen dus.

In de KEUKEN staat een uitschuifbare eettafel - tot 8 personen- en een kinderstoel.
Er is een 6 pitsgasstel, 'n grote koelkast met vriesvak, magnetron, een oventje en een afwasmachine.

De BADKAMER heeft een ruime douche, dubbele wasbakken, een wasmachine en een wasdroger.
Het TOILET is apart van de badkamer.

Naast de twee ruime 2-PERSOONSSLAAPKAMERS is er een GROTE (KINDER-)SLAAPKAMER ingericht met 2 éénpersoonsbedden, een stapelbed en een peuterbedje. (op één van de ouderslaapkamers staat ook nog een babybedje )Er is een speelhoek met spelletjes , boeken en een tv met video (schotelantenne) in de kinderkamer.

De gîte is geheel vrij van de rest van het pand, onder de gîte bevindt zich onze opslagplaats, maar omdat het pand tegen een heuvel is gebouwd, ligt de gite zelf op tuinniveau.
Wij: Herman , Jacqueline en onze hond ’Gitan’ wonen in de winter naast de gîte, in de zomer op onze camping net buiten het dorp, dus we zijn bij de hand als er iets mocht zijn!