Eigentijds Festival 2018 2.91

4.9 star(s) from 17 votes
1 Thietry
Hennezel, 88260
France

About Eigentijds Festival 2018

Eigentijds Festival 2018 Eigentijds Festival 2018 is a well known place listed as Event in Hennezel , Travel/leisure in Hennezel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Geef jezelf én de aarde dit kado!

Een hele week loskomen van de bestaande patronen, tot jezelf komen en investeren in een leefbare toekomst. En dat alles in een ontspannen festivalsfeer, waarin je natuurlijk ook dans, muziek en theater kunt beleven.

Het Eigentijds Festival biedt jou ruimschoots inspirerende voeding voor de geest en ziel, die aanzet tot verandering en het bewustzijn stimuleert. Het geeft je informatie die de blik verruimt en zet daar waar nodig de zaak eens flink op z'n kop. Ook geeft het je praktische handvaten om daadwerkelijk zelf aan de slag te gaan. In de vele workshops, lezingen en activiteiten van het festival wordt jouw vermogen om zelf te creëren aangesproken.

De activiteiten zullen je dichter brengen bij jouw diepe verlangen om een zingevend, liefdevol en scheppend wezen te zijn. Het wezenlijk vernieuwende aan dit festival is dat we werken met drie betekenislagen: die van de persoonlijke ontwikkeling, de duurzaamheid en de mystiek. Deze wijze van werken weerspiegelt het gegroeide bewustzijn van de samenhang der dingen: dichtbij en ver weg.