Domaine Malpas 3.23

5 star(s) from 9 votes
le Malpas
Nauviale, 12330
France

About Domaine Malpas

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom op de facebooksite van Domaine Malpas. Een domein wat in Zuid West Frankrijk ligt in de Midi-Pyrénées, in de Aveyron. Domaine Malpas is
een 18de eeuws boerderij complex bestaande uit een hereboerderij, stallen, voorraadschuren en een broodoven. De gebouwen zijn compleet gerenoveerd en ingericht als luxe gîtes/verblijven die elk bestaan uit een woonkamer, slaapkamers, badkamer(s) en open keuken. Deze bieden onze gasten, zowel binnen als buiten een eigen privé domein aan dat in combinatie met de sprookjesachtige omgeving voorziet in een oase van rust en vrijheid. Naast de gîtes bieden wij ook lodge-tenten aan die net zoals de gîtes beschikken over een eigen privé domein: woonkamer, slaapkamers, badkamer en keuken.

Domaine Malpas beslaat in zijn geheel twaalf hectare waarvan twee hectare het complex en de tuin vormen. In de tuin bevindt zich een groot buitenzwembad met terras.

Naast alle faciliteiten van Domaine Malpas zijn er in de omgeving ook nog diverse mogelijkheden tot ontspanning en vele vriendelijke dorpjes met markten (brocantes en vide-grenier) die een bezoek meer dan waard zijn.

Wij streven ernaar dat onze gasten zich thuisvoelen als zaten zij aan onze keukentafel. Vertrouwd, gemakkelijk en comfortabel, waarbij men de keuze heeft om te genieten van het communale karakter van het hele complex en/of van de privacy en de persoonlijke luxe die de gîtes en lodge tenten te bieden hebben. Dit jaar verhuren wij 3 gîtes en 2 lodge-tenten.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen en zien graag uw reservering tegemoet.

Bart, Boor & Sarah
En Izzy onze zeer levendige Berger Pyrenee die iedereen over enthousiast begroet
Op deze Facebookpage kunt u lezen over de vorderingen en het wel en wee van de verbouwing van Domaine Malpas.