Domaine de La Borderie 1.33

La Borderie
Les Eyzies-de-Tayac, 24620
France

About Domaine de La Borderie

Domaine de La Borderie Domaine de La Borderie is a well known place listed as Vacation Home Rental in Les Eyzies-de-Tayac ,

Contact Details & Working Hours

Details

La Borderie is een middeleeuws gehuchtje omgebouwd tot vakantieparadijs op de top van een heuvel in de Dordogne. De huisjes zijn allen zoveel mogelijk in oude originele staat behouden en gerestaureerd in de stijl van de Périgord. Je kunt hier dan ook in de authentieke Franse stijl leven, met het moderne gemak van wi-fi.

La Borderie heeft drie huisjes die ruimte bieden aan 2, 4 en 10 personen. Ideaal om met meerdere gezinnen op vakantie te gaan. Ook heeft La Borderie een groot zwembad voor gezamenlijk gebruik.

La Borderie wordt omringt door natuur, stilte en rust. De 86 ha grond om het domein heen bestaat voornamelijk uit bossen en zit vol met wild, vogels en bloemen. Het terrein bevat veel wandelroutes en is perfect voor de natuurliefhebber.

In de omgeving liggen veel kastelen, grotten en kan de actieve vakantieganger zich tegoed doen aan kayaken, boomklimmen en nog veel meer.

Meer weten? Kijk dan eens naar ons filmpje en foto's of kijk op www.laborderie.eu.
Voor meer informatie kunt u mailen naar g.weerts@laborderie.eu