Xifres i Lletres 2.25

Raval del Carme, 129 bis.
Borjas Blancas, 25400
Spain

About Xifres i Lletres

Xifres i Lletres Xifres i Lletres is a well known place listed as Education in Borjas Blancas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Repassos.
· Educació Infantil
· Educació Primària
· ESO
· Cicles formatius
· Batxillerat

Preparació de proves d’accés:
· a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior.
· a la Universitat – PAU (selectivitat).
· a la Universitat per majors de 25 anys.

Aules d’estudi – ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
És un espai destinat a què els alumnes puguin estudiar, fer els deures i consultar els materials didàctics necessaris, sempre sota la supervisió d’un responsable d’aula. D’aquesta manera, els estudiants podran adquirir un hàbit d’estudi regular durant el curs.

Aules d’estudi – Ed. Primària (en horari de migdia i tarda).
En aquest espai, els alumnes podran començar a fer els deures i altres activitats proposades pel centre, sempre sota la supervisió d’un responsable d’aula.
*Per als alumnes de 1r i 2n hi haurà la possibilitat d’oferir un servei de recollida a l’escola (consultar).

Aules d’aprenentatge – Ed. Infantil (en horari de migdia i tarda).
Els alumnes d’Educació Infantil podran realitzar diverses activitats i tasques proposades pel centre i pel responsable d’aula. Hi haurà la possibilitat d’oferir un servei de recollida a l’escola (consultar).

Idiomes.
· Anglès, francès, alemany (preparació d’exàmens oficials).
· Català (preparació dels certificats de català de la Generalitat de Catalunya -nivells A, B, C i D-) .

Altres activitats.
· Mecanografia
· Informàtica
· Fotografia digital
· Tècniques d’estudi

Servei de Logopèdia i Psicologia.


POLÍTICA DE PRIVACITAT
Tractament de dades de caràcter personal
En fer-se amic d’aquesta pàgina consent expressament el tractament de les seves dades personals en l’entorn de “FACEBOOK”, de conformitat amb la seva política de privacitat. També consent expressament l’accés d’ ALBA BALCELLS SANCERNI al tractament de les seves dades, contingudes en el llistat d’amistats (fans o membres del grup), i a què les notícies publicades sobre qualsevol servei d’ ALBA BALCELLS SANCERNI apareguin en el seu mur.
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD), informem que les dades personals dels amics, fans o membres del grup ALBA BALCELLS SANCERNI en el “FACEBOOK”, seran incorporats a un fitxer, el titular del qual és ALBA BALCELLS SANCERNI, amb la finalitat de fer-los arribar informació sobre els nostres serveis o enviar-los comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent, així com també, per a mantenir-los informats a través de “FACEBOOK” sobre les notícies relatives a les activitats d’ ALBA BALCELLS SANCERNI.
La seva petició d’amistat o integració com a fan o membre del grup implica, necessàriament, el seu consentiment per als tractaments assenyalats.
La publicació de comentaris i continguts a “FACEBOOK” es convertirà en informació pública, per la qual cosa els usuaris hauran de tenir especial cautela quan decideixin compartir la seva informació personal. ALBA BALCELLS SANCERNI no es fa responsable de la informació que els usuaris incorporin en la pàgina. No obstant, les persones, les dades personals de les quals es trobin publicats o estiguin inclosos en comentaris, podran sol•licitar a ALBA BALCELLS SANCERNI) la cancel•lació dels mateixos. També es podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició en qualsevol moment, mitjançant escrit acompanyat de còpia de document oficial que l’identifiqui, dirigit a ALBA BALCELLS SANCERNI C/ RAVAL DEL CARME, 129 BIS -25400- LES BORGES BLANQUES.