Teules 2.47

Ronda Ibèrica
Vilanova I La Geltru, 08800
Spain

About Teules

Teules Teules is a well known place listed as Engineering/construction in Vilanova I La Geltru ,

Contact Details & Working Hours

Details

Teules va nèixer als anys 90, en forma de resposta especialitzada enfocada cap a una de les parts de l’edifici que comporta major responsabilitat i complexitat en la seva execució: les teulades i cobertes inclinades.

Som especialistes i donem resposta a qualsevol demanda sobre aquesta part de l’edificació d’un immoble i posem a la disposició dels nostres clients els coneixements adquirits al llarg d’aquests anys en forma de solucions tècniques que requereixen una alta qualitat i professionalitat en el seu disseny i execució.

Per a nosaltres, el major valor és la satisfacció del client. Per això ens comprometem a donar respostes ràpides i eficients en forma de pressupost, sense cap compromis previ. I ens comprometem a facilitar qualsevol document tècnic requerit per la direcció facultativa o per a l’obtenció de l’assegurança decennal (OCT).

Garantim, d’acord amb la llei, per un període de 10 anys, la correcta instal·lació de tots els materials utilitzats en les nostres feines.

Gràcies al nostre reconegut servei d'instal·lació de teulades, Teules ha estat nomenat únic instal·lador oficial de la prestigiosa firma internacional de teules TEJAS BORJA, S.A. per a tot Catalunya basant-se en la col·laboració històrica d’ambdues firmes.

Però a més, som instal·ladors i distribuidors oficials de marques tan reconegudes com Onduline, Velux, Thermochip, Umicore i Rothoblaas, entre d'altres.

Aquest compromís dibuixa a la perfecció la filosofia empresarial de Teules, que gràcies al nostre equip d’instal·ladors especialitzats, està en condicions de portar a terme amb èxit projectes de qualsevol grandària o complexitat tècnica.