Tea or Coffee School of English 2.53

C/Església 4-6, Bajos 1c, Plaça Virreina
Barcelona, 08024
Spain

About Tea or Coffee School of English

Tea or Coffee School of English Tea or Coffee School of English is a well known place listed as Education in Barcelona , School in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

Tot i que actualment hi ha molts recursos per aprendre anglès, encara hi ha pocs llocs per posar en pràctica el que és fonamental: l’oralitat de l’idioma. Cal un lloc on practicar l’anglès, un lloc on sigui necessari parlar en aquest idioma, on no hi hagi més remei que llançar-s’hi. Però no t’hi amoïnis, no et caldrà anar a l’estranger; de fet, no cal ni que surtis de Barcelona per entrar en el món de l’anglès.

A Tea or Coffee School of English posem a la teva disposició un sistema per practicar tot el que aprens a les classes. A través de les nostres activitats, tallers, sortides, coffees i converses, aprendràs anglès sense adonar-te’n i el faràs servir sense vergonya.
Tea or Coffee és un espai que hem dissenyat per a tothom: per a nens, adolescents, adults, famílies, empreses, jubilats o aturats. Un centre en què la comunicació és exclusivament en anglès! Pots triar el que més et convingui entre un ampli ventall de cursos i complementar-ho amb les activitats que vulguis, quan vulguis i durant el temps que vulguis. El millor és que pots anar canviant i escollint les activitats que més t’interessin segons el moment.

Amb qui? Doncs comptem amb professionals i professors nadius qualificats i sobretot creatius. Això garanteix una motivació constant dels alumnes i, per tant, que els estudiants assoleixin els seus objectius: parlar, entendre, gaudir…
En definitiva, conquerir l’anglès.

Explica les teves necessitats, disponibilitat i interessos als nostres professionals i et dissenyarem un pla d’acció personalitzat. Estem disponibles per aconsellar-te en qualsevol moment del curs perquè assoleixis els teus objectius. La meta que tu et proposis serà el nostre repte.