Slow Food Terres de Lleida 3.47

4.5 star(s) from 21 votes
carrer barcelona 72
Balaguer, 25600
Spain

About Slow Food Terres de Lleida

Slow Food Terres de Lleida Slow Food Terres de Lleida is a well known place listed as Food & Restaurant in Balaguer , Non-governmental Organization (ngo) in Balaguer ,

Contact Details & Working Hours

Details

El Convivium Slow Food Terres de Lleida


Estem integrats per agricultors i productors, restauradors i joves professionals de diferents sectors, un grup divers però tots amb un objectiu comú: fer-nos escoltar per evitar que desaparegui la biodiversitat alimentària i defensar la sobirania alimentària de tots els pobles.


BONS, SANS I JUSTOS.


Què és Slow Food?


* SLOW FOOD és una associació internacional sense ànim de lucre nascuda el 1986 com a resposta a la invasió del frenesí del FAST LIFE i al colonialisme del FAST FOOD. Actualment agrupa més de 100.000 persones en 132 països dels cinc continents. La filosofia del moviment parteix del valor donat a l'alimentació com a punt de partida per a reflexionar sobre la qualitat de vida que volem. Perquè en considerar el valor d'un aliment, es tracti d'una varietat de fruita o d'un plat típic, no es pot prescindir de la relació d'aquest amb la seva història, la cultura i l'ambient en què es va originar. Per això Slow Food defensa la necessitat de mantenir, tant en la producció agrícola com animal, un equilibri de respecte i d'intercanvi amb l'ecosistema circumdant.


* Slow Food està format per més de 850 Conviviums o associacions locals que són el punt de referència del moviment sobre el terreny. Cada Convivium organitza diferents iniciatives i projectes.