Sant Cugat Centre Comercial 5.13

3.9 star(s) from 194 votes
Via Augusta, 2-14
Sant Cugat del Vallès, 08174
Spain

About Sant Cugat Centre Comercial

Sant Cugat Centre Comercial Sant Cugat Centre Comercial is a well known place listed as Shopping/retail in Sant Cugat Del Vallès , Shopping Mall in Sant Cugat Del Vallès ,

Contact Details & Working Hours

Details

Sant Cugat Centre Comercial i Oci des de l'any 1996.

Amb més de 100 botigues i un hipermercat representa els principals sectors de la moda, complements, tecnologia, joieria, alimentació... Així com una atractiva oferta d'oci basada en cinemes i restauració, la qual cosa permet ser un punt de trobada de famílies i amics.
Compta amb dues plantes comercials, de restauració i d’oci i dues plantes de pàrquing gratuït.
Un espai únic i acollidor. Un centre comercial que reuneix tendències en quan a comerç és refereix, oferint la major oferta possible existent al mercat i facilitant l'accessibilitat al centre.

Sant Cugat Centre Comercial, som el teu centre!

_________________________________________________________________

Sant Cugat Centro Comercial y Ocio desde el año 1996.

Con más de 100 tiendas y un hipermercado representa los principales sectores de la moda, complementos, tecnología, joyería, alimentación... Así como una atractiva oferta de ocio basada en cines y restauración, lo que permite ser un punto de encuentro de familias y amigos.
Cuenta con dos plantas comerciales, de restauración y ocio y dos plantas de parking gratuito.
Un espacio único y acogedor. Un centro comercial que aúna tendencias en cuanto a comercio se refiere, ofreciendo la mayor oferta posible existente en el mercado y facilitando la accesibilidad al centro.

¡Sant Cugat Centre Comercial, somos tu centro!

OTHER PLACES NEAR SANT CUGAT CENTRE COMERCIAL

Show more »