Restaurant De Rama - Masoveria Serrat De La Teia 3.02

5 star(s) from 11 votes
Carretera N260, Km 111
Sant Joan de les Abadesses, 17860
Spain

About Restaurant De Rama - Masoveria Serrat De La Teia

Contact Details & Working Hours

Details

RESTAURANT DE RAMA - MASOVERIA SERRAT DE LA TEIA
Dos negocis de caràcter familiar que es complementen.
El Restaurant de Rama porta més de 15 anys oferint als seus clients la millor cuina tradicional catalana. Amanides, guisats, peix i carn de la millor qualitat. Productes frescos de la terra de produïts al Mas Serrat de la Teia.
La Masoveria Serrat de la Teia consta de dos allotjaments rurals nous, totalment equipats i preparats per acollir al visitant que vol compaginar el descans i el confort de l'allotjament amb un munt d'activitats a l'entorn de la Masoveria.
Situat en plena natura, la Masoveria compta amb una zona esportiva ben a prop, a 800 metres, de manera que s'ofereix als clients tots els seus serveis: tenis, pàdel, piscina… Així mateix, poden conèixer la vida al camp, doncs les nostres granges es troben en funcionament i es poden visitar.
D'altra banda, per fer la seva estada més còmoda, complementem el servei d'allotjament amb el Restaurant, situat tan sols a un quilòmetre de la Masoveria. Per això poden gaudir d'esmorzar diari o bé de mitja pensió si així ho desitgen. i també servim, a demanda, carn de les granges de casa com xai, vedella, porc..., tot ecològic, per tal que es pugui cuinar a la graella o bé plats ja cuinats propis de cuina tradicional catalana de tota la vida, llestos per emportar.
Tot un luxe, a l'abast de tothom!