Residència i Transports Joviar 2.86

Camí de Montcada
Lleida, 25196
Spain

About Residència i Transports Joviar

Residència i Transports Joviar Residència i Transports Joviar is a well known place listed as Residence in Lleida , Small Business in Lleida ,

Contact Details & Working Hours

Details

La residencia JOVIAR és una residencia assistida, és a dir un servei d’acolliment residencial, de caràcter permanent o temporal i d’assistència integral a les activitats de la vida diària, per a persones grans, amb diferents graus de dependència.
Es troba situada a l’horta de Lleida, al Camí de Montcada, 90, en un entorn natural privilegiat, envoltada per 4.000 m² de jardí. Actualment disposem de 86 places de residencia i 35 de centre de dia.
El model de treball que seguim en el centre és un model d’atenció integral que es deriva de la prestació del servei consistent en cobrir totes les necessitats des del punt de vista psicològic, biològic i social per a tots els nostres usuaris i que es basa en quatre pilars fonamentals que són : Els objectius del centre, les instal·lacions, els serveis que oferim i l’equip de recursos humans.
La nostra feina es basa en ítems de qualitat ben diferenciats per la consecució dels objectius que són una de les bases del nostre centre.