Punt Voluntariat Solidaritat 2.71

Carrer Mossèn Andreu 17
Cornellá, 08940
Spain

About Punt Voluntariat Solidaritat

Punt Voluntariat Solidaritat Punt Voluntariat Solidaritat is a well known place listed as Organization in Cornellá ,

Contact Details & Working Hours

Details

Amb la creació del Punt de Voluntariat i Solidaritat es busca ser el referent clar d’aquells ciutadans/es que vulguin informar-se del que es fa a la ciutat en el camp de la solidaritat. També serà un espai per a totes aquells entitats de solidaritat i cooperació que necessitin informació o assessorament.

També s’encarregarà de la coordinació i desenvolupament de campanyes conjuntes de diferents entitats de la ciutat.

Una altra de les tasques del Punt serà l’organització de cursos de formació i informació sobre el voluntariat solidari, que anirà adreçats a les persones que vulguin ser voluntàries/es i a les que hi hagin de treballar.

Aquest Punt es crea des de l’Ajuntament, però l’objectiu és que estigui a l’abast de les entitats i voluntaris de la ciutat. Vol ser un Punt obert a tothom, que es dissenyi i evolucioni conjuntament segons les necessitats de la ciutat i els ciutadans i ciutadanes.

------

Con la creación del Punto de Voluntariado y Solidaridad se busca ser el referente claro de aquellos ciudadanos/as que quieran informarse de lo que se hace a la ciudad en el campo de la solidaridad. También será un espacio para todas aquellas entidades de solidaridad y cooperación que necesiten información o asesoramiento.

También se encargará de la coordinación y desarrollo de campañas conjuntas de diferentes entidades de la ciudad.

Otra de las tareas del Punto será la organización de cursos de formación e información sobre el voluntariado solidario, dirigidos a las personas que quieran ser voluntarias/os y a las que tengan que trabajar.

Este Punto se crea desde el Ayuntamiento, pero el objetivo es que esté al alcance de las entidades y voluntarios/as de la ciudad. Quiere ser un Punto abierto a todo el mundo, que se diseñe y evolucione conjuntamente según las necesidades de la ciudad y la ciudadanía.