Penyafort 3.44

Diagonal 639
Barcelona, 08028
Spain

About Penyafort

Penyafort Penyafort is a well known place listed as Residence in Barcelona , Hotel in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

Els nostres centres ofereixen allotjament i pensió completa cada dia de la setmana. Sempre pendents de la formació extraacadèmica, fomentem activitats entre els col·legials depenent de les seves necessitats: esports, música, ball, teatre, idiomes, conferències, taules rodones... Això es tradueix en una integració contínua de tots i en la creació d'uns forts llaços d'amistat que són vigents durant tota la vida.

Cada any viuen als centres prop de 700 estudiants. Les nostres instal·lacions estan ubicades entre les diferents facultats de les Universitats de Barcelona, i el nostre personal està disponible les 24 hores del dia.

Creiem que el lloc escollit per viure al llarg de l'etapa universitària pot marcar la diferència: els col·legis majors són una comunitat que transcendeix el temps i l'espai, un grup d'extraordinari talent, transgeneracional, multidisciplinari i cooperatiu, lligat per uns vincles intangibles.

El bon rendiment acadèmic és condició necessària per a l'admissió i per a la permanència. També promovem la inserció al món laboral mitjançant la nostra xarxa d'antics col·legials i mentors, que ofereixen pràctiques i tutoritzen treballs de final de grau.

Durant l'estiu oferim les nostres habitacions als visitants de la ciutat, transformant l'escola en una residència que procura atendre les necessitats d'allotjament i manutenció.