Passet a Passet, Centre de Suport Familiar 3.07

4.9 star(s) from 28 votes
C/ Dr. Borràs, 13 Local B
Mora de Ebro, 43740
Spain

About Passet a Passet, Centre de Suport Familiar

Passet a Passet, Centre de Suport Familiar Passet a Passet, Centre de Suport Familiar is a well known place listed as School in Mora De Ebro , Private School in Mora De Ebro , Child Care in Mora De Ebro ,

Contact Details & Working Hours

Details

Passet a Passet és un Centre de Suport Familiar, que ofereix serveis de guarda infantil amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal. Les famílies poden deixar els seus infants de 0 a 8 anys, en els horaris en què ho necessitin, ja que no es requereix un horari fix ni una assistència regular.
És un centre privat, que manté una actitut oberta i integradora a tothom, tenint en compte l’atenció de cadascun dels nostres infants oferint una formació integral de la persona i establint un canal de comunicació amb les famílies afectuosa, respectuosa i constant. El nostre principal propòsit és l’educació per a la igualtat d’origen, sexe i religió, i potenciar la solidaritat, el respecte envers als altres, el diàleg, la bona convivència per tal de formar els infants emocionalment amb els drets humans i la cohesió social.