Parc del Francolí 4.22

Joan Baptista Plana 11
Tarragona, 43005
Spain

About Parc del Francolí

Contact Details & Working Hours

Details

Un parc de més 12,5 hectàrees, al costat de la llera del riu, un dels pulmons més importants de la ciutat i un espai excel•lent pel lleure de les persones que viuen o visiten Tarragona.
Un projecte que neix fruït de la col•laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Onada i que pretén millorar les condicions del Parc desenvolupant noves propostes que permetin crear ocupació per a les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, aportant valor al municipi de Tarragona i als seus ciutadans.
La Fundació Onada és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre que té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies. L’objectiu és millorar la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint els suports que cadascú necessita per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans.