Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat. UIB 2.76

Cas Jai, Cra. de Valldemossa, km 7.5 Universitat de les Illes Balears
Palma de Mallorca, 07122
Spain

About Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat. UIB

Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat. UIB Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat. UIB is a well known place listed as School in Palma De Mallorca , College & University in Palma De Mallorca , University in Palma De Mallorca ,

Contact Details & Working Hours

Details

L'OCDS de la Universitat de les Illes Balears és la unitat encarregada de gestionar els programes de cooperació al desenvolupament i de voluntariat universitari, com també altres activitats que puguin sorgir en l'àmbit del desenvolupament humà sostenible (DHS).

La tasca de l'OCDS s'emmarca dins la Cooperació Universitària al Desenvolupament, en el que la universitat com agent social en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament i solidaritat demostra el posicionament responsable del sistema universitari. La universitat compleix amb el seu paper social i es converteix en un instrument eficaç de transformació social, per a la promoció de les condicions indispensables perquè la llibertat i la igualtat de les persones siguin reals i efectives, contribuint així a desenvolupar societats cada cop més democràtiques, justes, obertes, tolerants, lliures i solidàries.

OTHER PLACES NEAR OFICINA DE COOPERACIó AL DESENVOLUPAMENT I SOLIDARITAT. UIB

Show more »