MAMBA PARC 3.77

C/ Pere Cavasèquia, 24, Baixos.
Lleida, 25005
Spain

About MAMBA PARC

MAMBA PARC MAMBA PARC is a well known place listed as Arcade in Lleida , Park in Lleida ,

Contact Details & Working Hours

Details

MAMBA PARC: DIFERENT I MILLOR !
Hem convertit l’antic Indiana Bill de Lleida en un lloc diferent i millor. MAMBA PARC és un espai de jocs i festes per a nens i nenes de 1 a 10 anys, on poden gaudir, de forma segura, de diverses activitats lúdiques i d’aventura.
A MAMBA PARC podeu passar una bona estona tota la familia!


MAMBAVENTURA !
Diversió, relació amb els altres, moviment, desenvolupament espaial i deixar volar la imaginació són activitats que poden realitzar en els circuits, tobogans, piscines de boles, camp de futbol i rocòdrom que posem a la seva disposició. En un espai de 1.200m2 podran gaudir d’un temps de festa i joc ben divertit.

Les activitats del nens i de les nenes estan en tot moment supervisades pel nostre equip de monitors i monitores que vetllen per la seguretat i bon funcionament del parc.


HAPPY MAMBA !
Les celebracions infantils tenen un espai especial al MAMBA PARC. A les cabanes del parc els amics i familiars dels nens i de les nenes podràn celebrar els aniversaris en un espai únic d’un disseny exclusiu.


UNGLOP MAMBA BAR !
Disposem d’un servei de bar-cafetería on els pares i les mares podeu gaudir d’una estona tranquila mentre els vostres fills juguen. També es pot fer un sopar en família o en grups escolars de totes les edats. Comptem amb una gran pantalla on projectarem els millors esdeveniments esportius i musicals.