Hotel S Aguarda *** Cadaqués 3.26

4.6 star(s) from 28 votes
C/ Port-LLigat, 30
Cadaqués, 17488
Spain

About Hotel S Aguarda *** Cadaqués

Hotel S Aguarda ***  Cadaqués Hotel S Aguarda *** Cadaqués is a well known place listed as Hotel in Cadaqués ,

Contact Details & Working Hours

Details

L'hotel S'Aguarda es troba situat a la part alta de Cadaqués, poble de gran tradició artística i bagatge cultural. L'hotel ofereix una gran panoràmica de Cadaqués juntament amb la seva badia i està molt a prop del centre del poble, a cinc minuts caminant. La Casa-Museu Dalí, situada a la zona pesquera del poble, Portlligat, i el Parc Natural de Cap de Creus es troben a poca distància de l'hotel.
Política de protecció de dades



D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'entén per dades personals "qualsevol informació concernent a persones físiques identificades o identificables". Les úniques dades personals als quals l'empresa HOTEL S’AGUARDA, tindrà accés seran aquells que l'usuari faciliti voluntàriament a través d'un missatge privat enviat a la pàgina de l'empresa HOTEL S’AGUARDA, en Facebook. En aquest sentit cal que l'usuari conegui que en cas de guanyar un premi, se li sol•licitaran dades de caràcter personal (nom i cognom, edat, adreça postal i/o email).
En compliment de la normativa vigent, l'empresa HOTEL S’AGUARDA, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit en atenció a les dades personals tractats. Així mateix està dotat dels mecanismes precisos al seu abast per evitar, en la mesura del possible, els accessos no autoritzats.
Per facilitar les dades de caràcter personal dels menors de 14 anys es requerirà el consentiment dels pares o tutors o representants legals del menor.
Compta amb els drets d'accés, rectificació i cancel•lació, així com la possibilitat de revocar el seu consentiment per a publicació en el llibre, podent-los exercitar mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça hotelsaguarda@grn.es, o per escrit en la C/ Ctra Port Lligat, 30 – 17488 Cadaqués. En la petició, haurà d'adjuntar la següent informació: nom, cognoms, adreça, dret que desitja sol•licitar i contingut de la seva petició .