Give Me Five 2.48

C/Baltarga nº 7
Sabadell, 08207
Spain

About Give Me Five

Give Me Five Give Me Five is a well known place listed as School in Sabadell , Language School in Sabadell ,

Contact Details & Working Hours

Details

En el nostre centre oferim tot tipus de serveis relacionats amb idiomes (cursos, casals, estades a l'estranger, estades a campaments, etç) així com classes de reforç i de preparació a exàmens.

Oferim classes a la nostra escola, classes extraescolars en escoles, classes en empreses i servei de traducció.

Els idiomes que oferim són els següents: anglès, francès, italià, alemany i xinès. Tot i així, ens centrem principalment en l'anglès i a la nostra escola hi ha cursos per a totes les edats (desde P3).

Oferim classes de conversa per a totes aquelles persones que busquin millorar la seva fluïdesa a l'hora de comunicar-se.

Per aquells nens i nenes que tenen problemes a l'hora d'estudiar i fer els deures, oferim el nostre taller de deures i tècniques d'estudi o classes de reforç.

També oferim classes particulars per adolescents i adults, ja sigui per repassar pels exàmens, preparar una entrevista de feina, repassar conceptes, etc.

Pel que fa als exàmens oficials de Cambridge (com són el First Certificate in English o el Certificate in Advanced English entre d'altres) nosaltres preparem els alumnes al centre i realitzem tots els tràmits per incriure'ls a l'examen i que obtinguin el certificat oficial un cop han aprovat.

Durant tot el curs per les tardes oferim casal en anglès per a nens i nenes des dels 3 fins als 10 anys.

A l'estiu oferim casal pels matins per a nens i nenes a partir de 3 anys i també per adolescents fins els 16 anys. D'altra banda, oferim cursos intensius per adolescents i adults amb horaris de matí i de tarda.

No oblideu que oferim estades a l'estranger durant tot l'any a partir dels 5 anys fins adults i estades a campaments en Espanya durant l'estiu per a nens i nenes a partir de 5 anys fins els 18 anys. D'aquesta manera, estaran en contacte amb l'idioma les 24 hores del dia!

Si el que necessiteu és qualsevol dels serveis esmentats anteriorment i voleu un tracte d'allò més proper, no dubteu a posar-vos en contacte amb l'equip de Give Me Five, restem a la vostre disposició.

Si necessiteu cap altre tipus de servei que no hem esmentat i que penseu que us podem oferir, no dubteu a fer-nos arribar la vostra proposta i mirarem de satisfer les vostres necessitats!

Telèfon: 633 668 658
Correu electrònic: info@givemefivesabadell.es

També ens podeu enviar un missatge a través de Facebook!