Gestions Musicals Núria Morera - Productora d'esdeveniments 2.5

5 star(s) from 6 votes
Carretera de Pontils, 7
Santa Coloma de Queralt, 43420
Spain

About Gestions Musicals Núria Morera - Productora d'esdeveniments

Gestions Musicals Núria Morera - Productora d'esdeveniments Gestions Musicals Núria Morera - Productora d'esdeveniments is a well known place listed as Event Planner in Santa Coloma De Queralt ,

Contact Details & Working Hours

Details

Gestions Musicals Núria Morera és una productora d'esdeveniments musicals amb música en directe.

El nostre objectiu és ajudar a triomfar a qualsevol persona que tingui una inquietud artística i musical. Tu poses la idea i nosaltres t’ajudem a que es faci realitat.

Som una empresa familiar i de proximitat, volem que els nostres clients es sentin com a casa i treballem perquè quedin satisfets dels nostres serveis.

Disposem d’un catàleg de grups musicals amb els seus projectes i programacions pròpies i amb gran varietat d’estils i gèneres musicals. Aquesta característica fa que poguem oferir als nostres clients una actuació de música d’alta qualitat en directe i adaptada a cada situació i esdeveniment.

Què fem?

Representació artística i musical de grups de música i projectes musicals: oferim el management i el suport que necessiten els nostres artistes, nosaltres creiem en els seus projectes i per aquest motiu els oferim totes les eines perquè mostrin al món el seu talent.

Assessorament artístic: oferim el servei d’assessorament per als artistes que busquin i cerquin un punt de suport i una opinió sobre els seus treballs i projectes.

Assessorament en la organització d’esdeveniments i actes: adreçat a empreses, associacions i qualsevol client que tingui alguna qüestió en algun dels passos necessaris per a la correcta organització del seu esdeveniment: artístic, logístic, jurídic, etc.

Planificació i organització d’esdeveniments musicals: planifiquem, organitzem i produïm l’esdeveniment que el nostre client necessiti per la seva empresa i/o negoci, tenint en compte la filosofia d’empresa, la seva imatge, el missatge que vol transmetre amb aquest acte, creant l’ambient adequat pel tipus d’esdeveniment, etc. Un esdeveniment a mida de l’empresa i d’alta qualitat. Si s’escau, també li podem organitzar concerts i cicles de concerts.

Màrqueting musical i cultural: Oferim a les empreses un seguit de propostes musicals i culturals per tal d’oferir al client un plus cultural i musical en la seva imatge. Disposem de les eines per organitzar-li xerrades culturals, concerts narratius, tallers musicals, concerts temàtics, etc.