GATZARAvins 2.38

C/ Josep Mª Tossas, 47 1-2.
Montblanch, 43400
Spain

About GATZARAvins

GATZARAvins GATZARAvins is a well known place listed as Food/beverages in Montblanch ,

Contact Details & Working Hours

Details

GATZARAvins neix l’any 2007 fruit de la inquietud i il·lusió de tres socis montblanquins, els germans Anton (enginyer agrònom/enòleg) i Jordi Castellà (enginyer industrial) i el Josep M. Sanahuja (xef/restaurador), per elaborar vins de gran qualitat amb Denominació d’Origen Conca de Barberà.

Les vinificacions tenen lloc a les modernes i funcionals instal·lacions del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, situat a Barberà de la Conca, un projecte públic que sorgeix per iniciativa de l’Ajuntament d’aquest municipi amb la finalitat d’incentivar i facilitar la implantació de noves empreses vitivinícoles a la comarca.

La producció total, numerada i xifrada entorn a les 5.000 ampolles anuals, rep, durant la seva elaboració, un tractament d’artesania culinària.

Actualment s’elaboren 3 vins: dos negres (trepat i criança), i un blanc.

Estima pel territori (la Conca de Barberà), cultura vitivinícola, treball acurat, passió i molta il·lusió, estan presents en cada ampolla de GATZARA.

GATZARA f. Cridòria, brogit, amb què una colla de gent manifesta la seva alegria. (Pompeu Fabra, 1932. Diccionari General de la Llengua Catalana).