FIMEL 3.41

4.5 star(s) from 11 votes
Meliana, 46133
Spain

About FIMEL

Contact Details & Working Hours

Details

FIMEL 2015 “Fem Comerç, Fent Meliana”



Dies 18, 19 i 20 de setembre, en una de les zones més comercials d'esta localitat de l'Horta Nord, en el carrer del Rei En Jaume i adjacents.

És una fira pionera en la zona, que s'ha convertit en referent per a tota la comarca. Es calcula que enguany serà visitada per unes 50.000 persones vingudes tant de la localitat, com de diferents punts de la província. Una realitat que vindrà reforçada gràcies a noves i novedoses iniciatives publicitàries, a través de diferents mitjans de comunicació de masses.

Esta fira té un clar objectiu: connectar i promoure el comerç i l'agricultura de Meliana amoltes més persones, molt important sempre, però més encara en l'actual cojuntura econòmica.

FIMEL és un referent, el punt d'encontre entre professionals, compradors i... molt important, futurs clients, ja que esta fira permet també establir contactes que, com els mateixos comerciants han comprovat en anteriors edicions, donen els seus fruits a curt termini. Esta fira, a més de venda directa de productes i/o servicis, permet donar a conéixer, en un mateix espai, de la gran oferta existent a Meliana, tant en l'àmbit agrícola com en el comercial.

A més de ser una Fira que té un públic fidel, enguany s'estan preparant activitats que fomenten més encara el coneixement de tot el que oferix el comerç i agricultura de Meliana al públic assistent, de forma personalitzada. A més, també tindran lloc activitats lúdiques, sempre dirigides a esta mateixa finalitat. La Fira Comercial i Agrícola de Meliana també permet posar en valor els atractius turístics de la localitat.

Per a esta edició s'ha posat en marxa una campanya publicitària, de promoció comercial dels expositors participants, a través dels xàrcies socials, per augmentar encara més la participació dels mateixos.

Objectius de la Fira:

- Incrementar la quantitat d'expositors totals respecte a l'any anterior, en almenys un 50%.

- A pesar que les expectatives són molt bones respecte a l'afluència de visitants (50.000 persones), s'estan organitzant activitats complementàries per augmentar encara més les visites a la Fira, a més de la campanya de comunicació corresponent, a través de tanques publicitàries, reportatges i especials en mitjans de comunicació d'àmbit comarcal, provincial i autonòmic, tant d'impressos com digitals.

- Organització d'iniciatives que, a més de la nova campanya publicitària a través de les xàrcies socials, done a conéixer in situ als visitants a tots i cada un dels comerços participants, sobretot els locals, tant agrícoles com comercials.

- Rellançar el comerç local i el potencial de Meliana en el sector agrícola, i en el de servicis, punt d'encontre per a la comarca.

Exemple d'activitats: exhibicions de tècniques agrícoles i mostra d'agricultura ecològica, col·loquis i debats de professionals dels sectors comercial i agrícola, degustacions de suc de taronja, d'oli, de vi, d'orxata, i més productes de la terra, homenatges a veïns/es destacats per la seua contribució a l'agricultura, al comerç i, en general, a la localitat, exhibicions de maquinària, demostracions per part de professionals del sector, concurs de fer solcs en un camp, concerts de música per part de conservatoris professionals i associacions musicals valencianes, exposicions de productes autòctons, actuacions lúdiques (complement de l'oferta comercial i agrícola), exhibicions fotogràfiques, presentacions associacions locals, concursos, etc.