Feriebolig Costa Del Sol 2.24

Mijas, 29649
Spain

About Feriebolig Costa Del Sol

Feriebolig Costa Del Sol Feriebolig Costa Del Sol is a well known place listed as Travel/leisure in Mijas , Vacation Home Rental in Mijas , Beach Resort in Mijas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Middelhavsvilla med panoramaudsigt med gåafstand til strand, indkøb og restauranter.

Villaen er oplagt til flere familier eller en familie i flere generationer, da der er masser af udenomsplads, flere hyggekroge og terrasser. Der er mange positive detaljer og fordele ved villaen. Villaen ligger i udkanten af hyggelige La Cala de Mijas på Costa del Sol’s vestside af Malaga, og det tager ikke 10 minutter, at gå ned i byen og få en is eller nyde en god middag på en af de mange restauranter.

Hele huset er både ind- og udvendigt meget flot indrettet, og der er lagt vægt på, at alt fremstår pænt men samtidig funktionelt og er til for, at man får et dejligt ophold.

Foran huset findes en Andalusisk inspireret patio med natursten og plads til hyggekrog med terrassebord og stole, hvor man kan nyde freden. Natursten og hyggekroge går i øvrigt igen på hele grunden, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde opholdet.

Selve huset indeholder 5 soveværelser og 3 badeværelser, hvoraf 2 soveværelser og 1 bad ligger i et separat anneks med egen indgang. Annekset indeholder desuden; et kitchenette med bl.a. håndvask og køleskab.

I villaen findes et fuldt udstyret køkken med bl.a. ovn, opvaskemaskine, amerikansk køleskab med isterningeskuffe, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen, der er flot indrettet med spisebord med udtræksplade. Opholdsstuen fremstår lyst og behagelig med flere sofahjørner, TV, DVD, trådløst internet og aircondition.
Selv om spisestuen og opholdsstuen er indbydende, opholder de fleste sig på den udvendige overdækkede terrasse med glasvægge, der kan tages for om vinteren eller åbnes om sommeren. Den overdækkede terrasse er indrettet lige så lækkert som stuen med behageligt sofamiljø, TV, DVD, aircondition og et rundt spisebord, hvorfra man har en uimodståelig udsigt over Middelhavet og bugten ved landsbyen.

Soveværelserne er generelt lækkert indrettet med kvalitetsmøbler, gode madrasser i sengene og alle har aircondition: