Federoptics Xavier Vivas 2.43

Av. de les Garrigues, 13
Lleida, 25001
Spain

About Federoptics Xavier Vivas

Federoptics Xavier Vivas Federoptics Xavier Vivas is a well known place listed as Medical & Health in Lleida , Optometrist in Lleida , Eyewear in Lleida ,

Contact Details & Working Hours

Details

Som un Centre Sanitari en Òptica i Optometria amb el desig d'oferir solucions a les necessitats visuals dels nostres clients.

Centre Sanitari establert el 1.986 amb la fita posada en la satisfacció visual i personal dels nostres usuaris que pertany a un dels grups més sòlids i professionals del mercat nacional: FEDEROPTICS.

Formem un sòlid equip d'Optometristes Professionals col·legiats tant al CNOO com al COOOC i formats tant en l'Escola Universitària d'Òptica i Optometria de Terrassa, com en la Escuela Universitaria de Optica y Optometría de Granada i en el Pennsylvania College of Optometry dels EE.UU.

Les nostres principals eines són la formació constant en Optometria i la recerca de noves tecnologies per a una millor prevenció i cura dels problemes visuals.

Entenem que tenir cura de la salut visual implica una comunicació i col·laboració amb altres professionals com oftalmòlegs, psicòlegs, educadors, ... En dues paraules: VISIÓ GLOBAL.