Esther Grup 3.15

Carrer riu cinca 4-6
Lleida, 25001
Spain

About Esther Grup

Contact Details & Working Hours

Details

Empresa

Esther Grup neix l’any 2013 fruït del somni d’una parella, amb una llarga experiència en el sector de la perruqueria i de l’estètica. Creada per ser diferent i marcar noves tendències dins del sector de la distribució a l’àmbit de Lleida, Andorra i Osca.

Missió

Innovant contínuament, tenint sempre per als nostres clients els millors i més punters productes, el mobiliari més exclusiu i diferent, i l’aparatologia més innovadora.

Treballar amb les millors firmes i marques a nivell exclusiu, ens dona un tret diferenciador!

Tot això seguit sempre d’una acurada i novedosa formació perquè tant vosaltres, com nosaltres estiguem sempre amb la millor preparació per poder oferir el millor servei, recreat dins d’un espai de treball molt especial, les nostres instal·lacions. Aquestes pensades, dissenyades i creades per poder atendre als nostres clients amb el màxim confort i atenció especialitzada. És el lloc físic, on la nostra filosofia es fa realitat i on es plasma la vàlua i la exclusivitat que els nostres productes es mereixen.

L’eina més valuosa d’ Esther Grup es sense dubte el nostre equip humà, composat per persones amb uns valors diferenciats, persones molt professionals, persones molt dinàmiques, seleccionades i formades amb molta cura, però sobretot persones molt especials.


Firmes en Exclusiva

Selective Professional
Alfaparf Milano
Tahe Cosemetics
The Cosmetics Republic
Massada
Cazcarra
Saber Comprar
BTX INNOVATIS